Over Studio Lilly


Creativiteit begon al vroeg, toen ik nog kind was. Dat uitte zich in knutselen, schilderen, tekenen, armbanden maken….iets creëren met mijn handen. Op latere leeftijd ontwikkelde dat zich verder in ontwerpen, bakken en koken. Ik ben opgeleid als grafisch vormgever. Na mijn opleiding heb ik diverse banen gehad. Ik heb lange tijd in de horeca gewerkt. Ik vond mijn grote liefde en we hebben nu 2 prachtige dochters. Ik concentreerde me op het opvoeden van mijn kinderen, maar er bleef altijd iets knagen.

Met liefde en passie heb ik mijn creativiteit in mijn webshop gestopt. Studio Lilly is het resultaat! Naast het bedenken, ontwerpen, maken en fotograferen van de producten, zijn ook de verpakkingen en de website zelf ontworpen en ontwikkeld. Ik wil dat je met mijn producten een glimlach op iemands gezicht kan bezorgen. Een cadeau hoeft niet duur of extravagant te zijn, maar iets kleins met een gedachte erachter – een klein gebaar. We zijn allemaal vaak druk met ons dagelijkse leven en vergeten soms stil te staan bij de kleine dingen. We zeggen soms te weinig wat we willen zeggen tegen onze dierbare(n). Het geven van een cadeau om bepaalde momenten vast te leggen of om die te koesteren is een uiting van liefde voor elkaar! 

Studio Lilly is de plek voor gepersonaliseerde cadeaus om speciale momenten te vieren. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Volg Studio Lilly via Instagram of Facebook en blijf up to date.

Liefs Lillian 

© 2020 - 2024 Studio Lilly | Cadeaus en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel