Ruilen en Retourneren


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@studiolilly.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde producten 

Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geruild worden. Deze worden op maat gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je toch liever eerst een voorbeeld wilt zien. Wij kunnen dan altijd bespreken welke wensen en mogelijkheden er zijn.

Overige producten

Indien je een niet-gepersonaliseerd product wenst te ruilen of retourneren, verzoeken wij je om het product samen met het volledig ingevulde retourfomulier terug te sturen naar:

Studio Lilly

Posthoornstraat 402

3011 WD Rotterdam

info@studiolilly.nl

Download het retourformulier 

 

 

© 2020 - 2024 Studio Lilly | Cadeaus en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel